press the tag with the indication "LEMMA" to have a first impression of the blog

A lemma announces a category of experience and already suggests here a concept of time, divided by some conceptual schemes. An image or a text that is not tagged yet forms an open question about its presence in the blog. The blog intends to describe, in a single move, the person's work and the conditions of the work: the
temporary construction of a person is based on this comprehension of a work with lemmas.

Η καταχώρηση σε λήμματα αποτελεί εδώ κάποιο εύρημα που φανερώθηκε στην διάρκεια του χρόνου των δημοσιεύσεων. Στην πορεία της δημοσίευσης καταχωρήσεων στο blog παρατηρήθηκε ότι τα δημοσιευμένα posts παρουσιάζουν ομαδοποιήσεις σε λίγες κατηγορίες που μπορούν να τα οργανώνουν. Η οργάνωση όμως των καταχωρήσεων σε λιγοστές κατηγορίες αντιστοιχεί στην οργάνωση του προσώπου σε λιγοστές κατηγορίες. Η εμπειρία του προσώπου και η φανέρωση στοιχείων που αφορούν το πρόσωπο ή που το εμπλέκουν "εσωτερικά" σε καταστάσεις μπορεί να κατατμηθεί σε λίγες περιοχές. Η εμπλοκή του προσώπου με τον εξωτερικό του κόσμο μπορεί να παρουσιάζεται και να εξαντλείται σε μια περατή σειρά από έννοιες προς τις οποίες το πρόσωπο στρέφει το ενδιαφέρον και μέσα στην επικράτεια των οποίων το πρόσωπο είναι, με ευτυχή τρόπο, φυλακισμένο.
Το λήμμα εδώ ονομάζει τέτοιες σειρές κατηγοριών που προσδιορίζουν τον τρόπο παρατήρησης αλλά και την συγκρότηση του προσώπου.

No comments: